Meld je aan voor het Crossover kamp

Door: Veronique Lubach

Elk jaar wordt er in de meivakantie een heel gaaf kamp georganiseerd, namelijk Crossover! Dit jaar vindt het plaats in Ambt Delden van 29 april tot 4 mei. We mogen weer samenkomen om te zingen, delen en leren over God, en Zijn Liefde te ervaren en uit te dragen! 

Het thema van dit jaar is “Shackles Off – Be Free in God”!We zullen samen ontdekken wat ons tegenhoudt om helemaal voor God te gaan, en hier vervolgens los van komen om vrij te zijn voor, door, en dus in God. Dit kan soms best een uitdaging zijn, maar door elkaar in geloof te bemoedigen en versterken kunnen we echt stappen zetten in onze weg met Hem!De verschillende teachings, workshops, en momenten met je deelgroepje zorgen ervoor dat je input krijgt en dit daarna in praktijk kan brengen tijdens de outreaches. En natuurlijk is er genoeg tijd om vriendschappen op te bouwen, te gekke spellen te doen en aan je persoonlijke relatie met Jezus te werken. Kom dus deze meivakantie naar Crossover en gooi je shackles off!

Video

Ben jij tussen de 12-18 jaar en lijkt dit je een ervaring waar je bij wil zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link. Ben je ouder dan 18 en lijkt het je leuk om bij te dragen aan dit tienerkamp? Alle talent en inzet is welkom, dus meld je vooral aan als medewerker.

 
 
Ben je nog nooit op het kamp geweest of heb je nog vragen? Kijk op onze website of stuur een berichtje op Instagram naar @crossover_kcv. Voor een korte sfeerimpressie kun je deze video kijken!
 
 
 
[promovideo uit bijlage]
 
 
Liefs en hopelijk tot over een paar weken,

Het Crossoverteam

Geef een antwoord