Hij is online! Waar ga je dan naar de Mis? – Een app van Stichting Acutis

Je kent het probleem vast wel, je bent op vakantie en zit lekker te genieten van je biertje, spa rood of een lekkere bitterbal. Het is zaterdagavond en opeens dringt het door… Je weet nog niet waar je morgen naar de Mis kan! Snel probeer je via Google erachter te komen waar aanstaande zondag een H. Mis in de buurt is, of misschien ook wel doordeweeks. Je gaat diverse parochiewebsites af, maar de één heeft geen website, de ander noemt geen mistijden en nog een andere heeft deze zondag alleen een woord- en communieviering. Je twijfelt en weet niet naar welke kerk je moet gaan. Wat doe je nu?

Vanuit Stichting Acutis merkten wij op dat meerdere katholieken tegen dit probleem aanliepen en dus hebben wij een app uitgebracht: MisInDeBuurt. Met deze app (en website) kan je zoeken naar een Mis bij jou in de buurt! Wij houden de mistijden zo up-to-date als mogelijk, door nauw contact te houden met de verschillende kerken, kloosters en overige plekken waar een Mis plaatsvindt.

Wil jij een Mis in de buurt vinden, waarbij je erop kan vertrouwen dat de tijden kloppen en de Mis is zoals je het kent? Download dan nu de app via de App store of Google Play; of ga naar de website: www.misindebuurt.nl.

Meer informatie over Stichting Acutis en MisInDeBuurt is te vinden op de website van Stichting Acutis: www.stichting-acutis.nl.

Voor vragen en/of opmerkingen, kan je Stichting Acutis altijd bereiken via de website.

 

Wil je meer artikelen lezen? Neem een abonnement op Omega Magazine. Kijk daarnaast ook op onze Instagram en FB-pagina 

Geef een antwoord