Update eind maart: het Bloemenvrouwtje

Een week geleden kreeg ik een foto van een collega doorgestuurd met een foto van een technicolor gehaakt bloemetje hangend aan een boom met een papiertje eraan verpakt in een afgeknipt stuk A4- beschermhoes. Op het papiertje stond een hele leuke tekst, namelijk dit:

Mijn collega vond het maar niks om mee te doen met deze actie en je raadt het al, wel iets voor mij. En daar had ze gelijk in want de volgende dag stuurde ik het mysterieuze Bloemenvrouwtje een bericht via Instagram. En ik kreeg inderdaad en bericht terug met een adres van een meneer uit Houten. Ze plaatste de foto in haar feed, dat doet ze bij elke vondst.

Ik weet niet of het toeval was maar ik had op dat moment een set gratis kaartjes aangevraagd bij het Oranje. Op één van de twee kaartjes heb ik een leuke tekst geschreven aan deze meneer die ik dus niet ken. Ik heb ook mijn telefoonnummer op het kaartje geschreven.

Deze actie vond ik wel heel leuk, vooral nu in deze coronatijd. Mensen missen contact en een klein gebaar als dit kan veel verschil maken. Hoe het Bloemenvrouwtje eruit ziet en hoe ze heet? Ik kon het niet echt vinden, maar dat maakt het ook wel weer spannend. Je moet trouwens maar op het idee komen om ontzettend veel bloemetjes te gaan haken en overal door het hele land te verspreiden. Een voorbeeld voor de jongeren misschien ook?

In ieder geval wil ik zeggen, ga zo door Bloemenvrouwtje!

Wil je meer artikelen lezen? Neem een abonnement op Omega Magazine. Kijk daarnaast ook op onze Instagram en FB-pagina 

Geef een antwoord